Saamme esitellä Sonellin 21. toimintavuoden kunniaksi nimetyn As Oy Oulun Maestron (Vaskikangas).

Työt etenevät aikataulussa ja yli puolet varattu/myyty! Valmista jo joulun aikoihin.

Loistavalle paikalle, aivan kävelymatkan päähän uudesta koulusta ja tulevista uuden Hiukkavaaran keskustan palveluista nousee 12 hienoa yksitasoista Sonell (c) erillistaloa, joiden koot vaihtelevat n. 73 ja 90 m2 välillä.
Tutustu korkeaan lähtötason varusteluun, joka sisältää mm. LED valaistuksen, valkokuultolakatun parketit, Profinin todella tyylikkäät lämpölasiliukuovet, suojaisan kulmaterassin, valoisan/toimivan pohjan, Boschin rosterikoneet, 2,7m huonekorkeuden tervaleppäpaneloinnit, Helon edustavat lauteet, markkinoiden kattavimman sähkövarustelun jne.

Kuten aina Sonellin kohteissa, on tässäkin kohteessa tulevalla asukkaalla todella ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä juuri itsensä näköinen koti:

Valitse sadoista eri lattioista, laatoista ja erilaisista kalustevaihtoehdoista juuri mieluisa. Kaikki valinnat teet aina ammattilaisen avustuksella todella joustavasti, ja me laskutamme aidosti vain toteutuneet kulut. Käytä hyväksesi markkinoiden ylivoimaisesti joustavin asiakasmuutospalvelu, ja muuta kotiin joka kertoo sinusta jotain, ei rakentajasta.

Kohteen suunnittelu etenee nyt vauhdilla ja pyrimme aloittamaan rakentamisen heti luvan saatuamme keväällä. Valmista onkin sitten jo joulun tienoilla tänä vuonna.

Mikäli haluat olla ensimmäisten joukossa varaamassa omaa uutta Sonell kotia, niin ole yhteydessä Ville Torvelaan tai Harri Majalaan ja sovi tapaaminen Sonellin toimistolle (Isokatu 82). Meillä on täällä esittelystudio ja kahvitarjoilu, tervetuloa!

Tässä nähtävillä vasta alustava asemapiirros ja kohteen sijainti. Pohjat ovat vielä lopullisessa suunnittelussa, joten kerro Sinä jo nyt mitä Sinä haluaisit kodiltasi ja katsotaan jos me saisimme sen onnistumaan jo tässä vaiheessa.

Laitamme ennakkoon kiinnostuneille materiaalin aina ennakkoon, joten ole yhteydessä: harri.majala@nullsonell.fi tai ville.torvela@nullsonell.fi

Sonell- Ainutlaatuisten kotien rakentaja, jo vuodesta 1996.