Jokaisella kodilla on tutustumisen arvoinen tarina!

Tämä kodikas ulkovarastolla kytketty omakotitalo sijaitsee Kellon Kiviniemessä, kalasataman välittömässä läheisyydessä. Palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja pizzeria, ovat vain kävelymatkan päässä. Makuuhuoneita tässä ihanassa kodissa on kolme kappaletta, joista yhdessä on erillinen vaatehuone. Keittiö ja olohuone on yhdistetty koko perheen yhteiseksi oleskelutilaksi, jossa voit tunnelmoida illalla takan ääressä rentoutuen.
Tilaan avaruutta tuo korotettu katto ja isot ikkunat. Iso kodinhoitohuone helpottaa arjen pyöritystä ja takkahuone tuo tunnelmaa takan kera. Takkahuone toimii tarvittaessa myös loistavasti vaikka työ- tai vierashuoneena.

Säilytystilaa harrastuksillesi on runsaasti, sen takaavat 43m2 lämmin autotalli ja iso autokatos sekä erillinen ulkovarasto. Pihalla on hyvin tilaa niin leikeille kuin oleskelullekin.
Meren läheisyys tarjoaa sinulle ja perheellesi kauniit ulkoilumaisemat ja kesäisin läheiselle uimarannallekin voit kävellä vaikka pyyhe päällä. Satamasta saat tuoreet kalat ympäri vuoden tai voit käydä kalastamassa ne vaikka itse. Myös Virpiniemen tarjoamat aktiviteetit kuten golf-rata ja mainiot kuntoilureitit ovat lähelläsi. Ulkoilun jälkeen voit rentoutua takkatulen äärellä tai tämän kodin niin kutsutussa vankkurisaunassa, jossa hyvät löylyt ovat taattu. Saunan jälkeen on hyvä vilvoitella isolla terassilla, jossa myös grillaus isommalle porukalle onnistuu.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tämän kodin ja sen ympäristön yksityiskohtiin paikan päällä.
Kaikki tämän kodin kuvat ovat nähtävissä osoitteessa www.casanovalkv.fi
ville.torvela@nullcasanovalkv.fi
0505668790