Jokaisella kodilla on tutustumisen arvoinen tarina!

Upea, valoisa, tilava, moderni, tyylikäs. Tässä muutamia adjektiivejä kuvailemaan tätä Kastellissa sijaitsevaa paritalohuoneistoa. Tilaa tässä kodissa on isollekin perheelle. Makuuhuoneita on neljä kappaletta mutta tarvittaessa niitä voi olla jopa viisi tai kuusi.

Kodin keittiö ja olohuone kylpee valossa ja iltoihin tuo tunnelmaa sekä lämpöä kiertoilmatakka, minkä loiste avautuu myös makuuhuoneisiin päin, sen kaksi puolisen ikkunoinnin kautta. Olohuoneesta pääset eteläpuolen terassille valtavien Profinin lasiliukuovien kautta.

Kun kesällä aukaiset lasiliukuoven, toimii terassi loistavasti olohuoneen ja keittiön jatkona sekä kesäkeittiönä grillatesssa. Keittiössä touhutessasi on sinulla myös näkymä omalle pihalle, jolla on hyvin tilaa myös lapsien leikeille leikkimökissä ja trampoliinilla. Löytyypä pihalta myös viinimarjapensaita ja kaksi omenapuutakin. Sijainti Kastellissa tarjoaa sinulle ja perheellesi rauhallista asumista lähellä palveluja.

Teetkö töitä kotoasi käsin? Yläkertaan rakennettu parvitila sekä työhuonetila tarjoaa siihen loistavat puitteet. Toki tila toimii tarvittaessa myös vaikka kirjastona tai muuten oleskelutilana. Kun työt on tehty, voit siirtyä rentoutumaan kuumaan paljuun, mikä sijaitsee suojaisessa paikassa kodin takapihalla ja on osa takapihan terassia. Takapihalle paistaa ilta-aurinko. Käynti takapihalle tapahtuu kodinhoitohuoneesta ja makuuhuoneen kautta. Kulku kodinhoitohuoneesta suoraan ulos helpottaa myös arjen pyöritystä.

Kaikki tämä kodin kuvat ovat nähtävissä ositteessa www.casanovalkv.fi
Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelystä!
ville.torvela@nullcasanovalkv.fi
0505668790