Jokaisella kodilla on tutustumisen arvoinen  tarina!
Oletko koskaan haaveillut ajelevasi idyllistä koivukujaa pitkin omaan kotiisi. Nyt se on mahdollista. Tämä koti tarjoaa romanttista maalaismaisemaa, hevostalleineen ja kyläkouluineen.
Talo on rakennettu 2010 ja sijaitsee omalla isolla tontilla (3850m2). Piha on todella suuri ja siinä on hyvät mahdollisuudet erilaisille  harrastuksille. Pihalta löytyy kahden auton autotalli sekä autokatos ja puuliiteri. Autotallin yhteydessä on myös erillinen ulkovarasto. Valtavalla lasitetulla terassilla voit istua ja nauttia pitkään syksyyn ja aloittaa grillikauden jo aikaisin keväällä.
Sisällä olohuoneessa sinulla on oma elokuvateatteri, jonka jättimäinen screeni on maalattu ja kehystetty olohuoneen seinään. Myös Optoman videotykki kuuluu kauppaan. Tunnelmaa luo myös takka ja leivinuuni jotka tuovat myös lämpöä tähän kotiin yhdessä ilmavesipumpun kanssa. Arjen pyöritystä helpottaa iso kodinhoitohuone, josta on käynti myös suoraan ulos. Kodin kolme makuuhuonetta ovat tilavia ja niistä suurimmassa on myös oma wc sekä työpiste. Tavaroiden säilytystä helpottaa yhden makuuhuoneen yhteydessä oleva parvi, mikä toimii tarvittaessa myös lasten leikkitilana.
Harrastusmahdollisuuksia on alueella runsaasti. Niitä tarjoavat muun muassa neljä hevostallia, frisbeegolf rata, Oulujoki Golf, luistelukenttä sekä pururata. Myös sienestäjälle ja marjastajalle löytyy loistavat maastot.
Ota siis yhteyttä, niin pääset tutustumaan tähän kauniiseen kotiin paikan päälle.
Ville Torvela
050-5668790
ville.torvela@nullcasanovalkv.fi