Haaveiletko erillistasolta tai tyylikkäästä rivitaloasunnosta? Saammeko esitellä uuden kohteemme AS OY OULUN HUUHKAJA.

Suojaisat länsipihat, tasokas pohjasuunnittelu, rauhallinen sijainti sivussa autotieltä tuovat oman leimansa tähän uuteen yksitasoiseen kohteeseemme. Suunnittelu etenee nyt rakennuslupavaiheeseen, joten nyt on juuri oikea aika kertoa meille, millainen Sinun unelmien kotisi on. Tehdään se yhdessä!

Lähtötaso: Varustelu on jälleen yksi markkinoiden korkeimmista ja ehdottomasti joustavin: yli sata lähtötason laatta, kymmeniä eri lattiavaihtoehtoja, helo-centerin saunaosasto tervaleppäpaneelein ja kuitusarjoineen, kattava sähkövarustelu, Bosch RST-kodinkoneet, komposiittiallas keittiössä, hidastimet ja paljon muuta.

Materiaalien valinta: Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

Totuttuun SONELL-koti tyyliin tässäkin kohteessa jokaiselle asunnolle varataan mahdollisuus kahteen autopaikkaan: yksi autopaikka ja autokatospaikka yhteensä vain 3500EUR. (Sijainti asunnon edessä suoraan ja sähkön kulutus menee suoraan kunkin osakkaan omaan mittariin, näin olemme varautuneet jo tuleviin SÄHKÖAUTOIHIN! )

Ensimmäiset on nyt varattu, joten kysy lisää, varaa oma kotisi Oulun alkuperäiseltä erillistalojen rakentajalta ja tehdään unelmistasi totta, yhdessä!