Tämä koti valloittaa avaruudellaan ja järkevästi toteutetulla pohjaratkaisullaan sinua, joka etsit tilaa ympärillesi.

Kaunis ja tasokas paritalohuoneisto perheelle kahdessa tasossa.
Autosi voit ajaa omaan aivan ulko-oven viereen autokatokseen ja asunnon eteen. Itsenäinen sisääntulokerros, jonka yhteydessä on tilava eteinen, pitää asunnon ”käyntikortin” toimivana, kun ulkovaatteiden- ja asusteiden vaihto pysyy yhdessä tilassa. Alhaalta löytyvät myös kaksi makuuhuonetta sekä reilun kokoinen kodinhoitohuone, suihkutilat, sauna ja wc. Portaiden alle saat kätevästi rakennettua vaikkapa työpisteelle tilan.

Toisen kerroksen valoisa ja avara olohuone yhdistyy tyylikkääseen, moderniin avokeittiöön, joka vakuuttaa tarkkaan harkituilla ratkaisuillaan. Keittiössä viihtyy vaativampikin kotikokki ja ruokatarvikkeille löytyy reilusti tilaa kattavien säilytystilojen ansiosta. Olohuoneeseen avautuu myös asunnon kolmas makuuhuone pariovilla, mikä tekee tilasta vielä avaramman. Ylhäältä löytyy takka (kamiina), joka lämmittää ja luo tunnelmaa ihanasti viileinä päivinä.
Asunnon ihana lasiliukuovi ja osittain lasitettu etelään suuntautuva kattoterassi täydentävät kokonaisuuden ja antavat täyden ilon asunnosta jo vaikka tulevana kesänä. Päätyasuntoon tulvii valoa kolmesta ilmansuunnasta!

Ritaharjussa, lapsiperheiden suosimalla ja arvostetulla alueella asut tasokkaasti luonnonkin läheisyydessä, mutta vireässä ympäristössä. Huolella hoidetussa v. 2012 rakennetussa Asunto Oy Notting Hillissä on hyvää naapurihenkeä ja paljon perheitä. Taloyhtiön yhteinen piha on metsää eikä sinne ole pääsyä autoilla.

Avaa ovesi -toimeksianto. Huoneiston asunnon omistaja on paikalla näytössä päästämässä tutustumaan kohteeseen. Näyttöön tullessasi soita ovikelloa. Omistajalta voit saada tärkeää kokemusperäistä tietoa asuntoon, yhtiöön ja lähipalveluihin liittyen. Soita ja sovi oma esittelyaikasi tai laita sähköpostia.

Myyntiä hoitaa matti.timonen@nullgmail.com / 040 8355114