Saammeko esitellä uuden kohteemme: AS OY OULUN WHITE LAKE ROAD.

Rakentaminen aloitettu, valmista jo keväällä!

Luonto, oma rauha, yksityisyys, palvelut ja yksitasoisuus olivat johtavia teemoja, kun suunnittelimme ensimmäisen Hiukkavaaran uuden alueen kohteemme. Tämä kohde tulee olemaan suunnan näyttäjä, kun rakennamme koko Sotilasmarssitien tontit lähitulevaisuudessa.

Nämä yksitasoiset rivi- ja paritaloasunnot rajoittuvat puistoalueeseen, jonka läpi kulkee pyörätie Valkeisjärvelle. Luonto on aina läsnä näissä asunnoissa, etenkin suurten Profin lasiliukuseinien ja terassien ansiosta.

Pohjat on suun­niteltu ajatellen arjen helppoutta ja jokaisen neliön hyödyntämistä. Isot PROFIN-LASILIUKUOVET, isot ikkunat ja 2,7m huonekorkeus puo­lestaan antavat tiloihin runsaasti luonnonvaloa ja tilantuntoa. Läm­mitys hoidetaan kaukolämmöllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lähtökohdat ovat siis kunnossa: me annamme nuottivihkon, täytä sinä se itsesi näköisillä valinnoilla. Me toteutamme Sinun visiosi.

HUOM! Jokaiselle asunnolle on varattu mahdollisuus rakentaa jälkeenpäin pieni oma etätyötila pihalleen. Tämä on uusi ominaisuus asemakaavassa ja sen tuomat edut kannattaa käyttää hyödyksi. (Rakennusoikeutta on rajatusti, joten varaa omasi)

Rauha ja yksityisyys syntyvät omasta suojaisasta pihasta ja etenkin siitä, että ajo omaan katokseen/autopaikkaan hoituu suoraan tieltä, joka päättyy talonyhtiön kohdalla. Tällä tiellä on turvallista leikkiä ja nauttia naapurustosta. Samalla olemme myös poistaneet tarpeen kiinteistöhuollolle, joka varmasti tuo suuret säästöt yhtiölle elinkaaren aikana.

Palvelut ovat hyvät ja paranevat vuosien saatossa. Nyt kesällä alkava kaupan rakentaminen, syksyllä ovensa avaava koulu ja uusi Poikkimaantien silta takaavat että palvelut ovat loistavat ja kulkuyhteydet kaikkialle vielä paremmat.