Jokaisella kodilla on tutustumisen arvoinen tarina!

Tämä koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella merenläheisyydessä ja sen tontti rajoittuu osittain puistoon, joten yksityisyyttä ja luontoa riittää. Pihalta löytyy runsaasti tilaa leikeille ja harrastuksille. Leikkimökki ja trampoliini mahtuvat pihalle vaivatta.

Tästä kodista löytyy muunmuassa kaksi makuuhuonetta ja takkahuone, mikä tarvittaessa soveltuu myös makuuhuoneeksi. Lisäksi löytyy erillinen työhuone, mikä on tehty autotallin yhteyteen. Arjen askareita helpottaa erillinen kodinhoitohuone ja kodinhoitohuoneesta mahdollisuus kulkea suoraan ulos.

Talo lämpenee sähköllä ja tulisijoilla, joita löytyy kolme kappaletta. Keittössä on leivinuuni, olohuoneessa takka ja tietenkin takkahuoneessa on myös oma tulisijansa. Sähkön kulutus onkin hyvin kohtuullista, kun tulisijoja käytettään. Viimeisen vuoden aikana vain noin 11 000 Kwh.

Säilytystiloja tästä kodista löytyy todella hyvin. Autotalli, mikä toimii myös työtilana (n. 19m2) on varustettu myös omalla wc:llä. Lämpimäntallin lisäksi löytyy vielä kaksi kylmää varastoa, joiden yhteen laskettu pinta-ala on noin 10m2 sekä talonyhteyteen rakennettu erillinen kylmävarasto esimerkiksi polkupyörien säilytystä varten.

Kaikki tämän kodin kuvat löytyvät osoitteesta www.casanovalkv.fi
Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelystä!

ville.torvela@nullcasanovalkv.fi
0505668790